Jesteś w » Strona główna » Weltbild » LED Funk-Wetterstation » Opinie
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie stacja pogody Weltbild LED Funk-Wetterstation

(3.04 pkt)
Stacja pogody Weltbild LED Funk-Wetterstation
  • Jakość:
    3.5 pkt
  • Funkcjonalność:
    3.4 pkt
  • Niezawodność:
    2.6 pkt
  • Dokładność:
    2.7 pkt
  • Koszt:
    3 pkt
Sortuj według: data | ocena ↑ | pomocność
    • (4.8 pkt)
      Bardzo ładny design
    • Data dodania: 2010-07-30 10:46:07
    • Bardzo ładny design podobne wykończenie do iphone :)
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      clim
    • Data dodania: 2016-02-18 14:14:03
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Mój egzemplarz działa sprawnie kilka lat, podłączony do zasilacza świeci cały czas. Po kilku latach czujnik mi się popsuł, używam teraz innego i jest OK. Trzymajcie czujnik w cieniu to Wam poda realną temp., ja trzymam nawet w cienkim futerale, bo ten oryginalny, cały czarny nagrzewał się od słońca, co jest akurat normalne.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      wyświetlacz (pod zasilaczem świeci cały czas)
      dużo opcji, nawet ciśnienie
      automatyczne pobieranie czasu
      jakość wykonania
    • Wady
      cena
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        4 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.8 pkt)
      Bartezz
    • Data dodania: 2011-02-11 20:56:15
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Tak sie zastanawiam czy jak stacja będzie podłączona do sieci (zasilacz) przez cały czas i co za tym idzie wyświetlacz będzie sie ciągle świecił to jak długo pociągnie podswietlenie... czy sie coś nie spali itp...
    • Zalety
      wygląd
    • Wady
      zła widoczność komunikatów, cena, po podłączeniu zasilacza nie da sie wyłączyć podświetlania, słaba dokładność pomiarów
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        3 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.6 pkt)
      Marcin z Poznania
    • Data dodania: 2011-01-30 11:10:06
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • pierwszą dostawę musiałem reklamować, wymieniona stacja już działa 'poprawnie'
      bardzo ładny gadżet
      ze wskazaniami już ciut gorzej
      wschody i zachody słońca z kapelusza, niby można sobie wybrać miasto (POZ dla Poznania) ale podawane godziny nie zgadzają się z podawanymi w internecie,
      ikona faz księżyca wyświetla nów jako białą piłkę a pełnię jako czarną kulę
    • Zalety
      wygląd
    • Wady
      wskazania mało precyzyjne
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        4 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.2 pkt)
      jarek
    • Data dodania: 2010-05-24 15:53:13
    • Zalety:
      Wygląd OK Cena do zniesienia
      Wady:
      Zrywa połączenie z czujnikiem zewnętrznym
      Fatalna widoczność patrząc z dołu (źle rozmieszczone diody podświetlające)
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        3 pkt
      • Niezawodność:
        3 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2.6 pkt)
      Patja
    • Data dodania: 2013-04-05 12:21:40
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Witam!
      Kupiłam tą samą stację, ale produkowaną pod logiem SOENS. Zdecydowanie odradzam zakup, bo są to wyrzucone pieniądze na kolejne odsyłki reklamacyjne, nie licząc straconych nerwów i czasu na zestrajanie urządzenia. Wszystko wygląda bardzo ładnie, jest czytelny wyświetlacz, istotne informacje, ale to właściwie wszystko.
      W pierwszej od razu ujawnił się problem z wyświetlaczem, który zanikał, a do tego urządzenie samoczynnie resetowało się po delikatnym dotknięciu. Fazy księżyca są odwrotnie, ale to jeszcze można odpuścić. Najgorsze jest to, iż po wystawieniu czujnika na zewnątrz przy temperaturach "-" zrywa się połączenie i pojawia się brak odczytu, więc trzeba resetować urządzenie i na nowo ustawiać. Po odsyłce otrzymałam stację drugą, w której nie wszystkie problemy występują, ale główny z łącznośćią między stacją, a czujnikiem tak! Mam nadzieję, że doczekam się zwrotu gotówki. Lepiej nie mieć żadnej stacji i żyć spokojnie, niż męczyć się z tym dziadostwem!!!
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      Wygląd
      Czytelny wyświetlacz
      Duża ilość informacji pogodowych
    • Wady
      Przyciski ustawień z tyłu urządzenia
      Ciągłe zrywanie połączenia między stacją, a czujnikiem
      Migotanie wyświetlacza
      • Jakość:
        1 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2.2 pkt)
      jarek_d1
    • Data dodania: 2012-06-08 11:43:18
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Nie polecam - gubi połączenie z czujnikiem zewnętrznym, Przestał działać pomiar wilgotności zewnętrznej.
      Jedyny plus to wygląd .
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      Wygląd i funkcjonalność.
    • Wady
      gubi połączenie z czujnikiem mimo dobrych baterii, uszkodził się pomiar wilgotności.
      • Jakość:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        3 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        2 pkt
      • Koszt:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2.2 pkt)
      piotr
    • Data dodania: 2011-03-26 21:44:50
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Ładnie wygląda i to wszystko. Zrywa połączenie, wskazanie temeratury zewnetrzej poniżej -5 stopni obardzone są dużym błędem.
      Zasięg czujnika udało się zwiększyć dolutowując dłuższy cienki kabelek w miejsce oryginalnej anteny w czujniku, i wyprowadzając go na zewnątrz. Ale wskazania dalej nieprawdziwe i użytek ze stacji żaden.
    • Zalety
      Wygląd
    • Wady
      Nieprawdziwe wskazania
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        1 pkt
      • Koszt:
        1 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (2 pkt)
      dariooshvw
    • Data dodania: 2012-12-05 19:27:14
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Stacja pogody wygląda bardzo ładnie i z pozytywów t na tyle, minusy to:
      - bardzo często rwie połączenie z czujnikiem
      - słaba widoczność jeśli stacja nie jest na wysokości oczu
      - duże odchyły wskazań od rzeczywistych
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      Ładny wygląd
    • Wady
      mała dokładność
      niestabilna komunikacja z czujnikiem
      Słaba widoczność z różnych kątów
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        2 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        1 pkt
      • Koszt:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (1.4 pkt)
      singiel
    • Data dodania: 2010-04-29 19:28:12
    • Jedyną zaletą tej stacji jest jej wyląd: kolorowy, duży wyświetlacz (ale widoczność tylko na wysokości oczu, ma bardzo słaby kąt widzenia). Łączność radiowa między czujnikiem a stacją bardzo słaba - ok. 3-5 m; przy większej odległości często traci sygnał. Wskaźniki praktycznie są fikcyjne (zbyt duże odchylenia od rzeczywistych - ciśnienie i wilgotność nawet do kilkudziesięciu procent błędu). Jednym słowem, jak na tylko kolorowy gadżet - zabawka dość droga. NIE POLECAM!!!
      • Jakość:
        1 pkt
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        1 pkt
      • Koszt:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
[1]2 »»
 
Copyright © 2023 Stacje-Pogody.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje