Jesteś w » Strona główna » AURIOL » 4-LD3091 » Opinie
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie stacja pogody AURIOL 4-LD3091

(4.3 pkt)
Stacja pogody AURIOL 4-LD3091
  • Jakość:
    4.45 pkt
  • Funkcjonalność:
    4.32 pkt
  • Niezawodność:
    3.71 pkt
  • Dokładność:
    4.1 pkt
  • Koszt:
    4.86 pkt
Sortuj według: data | ocena | pomocność
    • (2.2 pkt)
      wlodysczat1
    • Data dodania: 2011-06-05 08:49:46
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Wielki niewypał, temperatura i ciśnienie zewnętrzne prawie nigdy nie do odczytania (miga i zanika). Słońce świeci jak żarówa od kilku dni, żaba pokazuje ciągle że ma padać. Ogólnie wielkie "G". Szkoda nerwów i pieniędzy.
      • Jakość:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        2 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        1 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: -3 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Pyrek
    • Data dodania: 2011-09-24 19:39:31
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Świetna stacja jak za te pieniadze. Używam od miesiaca, jestem wędkarzem więc jest mi bardzo pomocna.Ćiśnienie, wilgotność,temperaturę wskazuje idealnie. Porównywałem z 3 barometrami i hydrometrami. Jest ok. Porównując z portalami pogodowymi oczywiście jest różnica czasami nawet 10 hpa. Jednak to normalne gdyż stacja mierzy ciśnienie dokłądnie w miejscu w którym sie znajdujemy.
    • Zalety
      Same
    • Wady
      Brak
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.2 pkt)
      cycus
    • Data dodania: 2011-09-14 12:37:40
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • cześć kupiłem stacje pogodowa AURIOL LD3091 wszystko jest oki tylko taki mały problem miga mi temperatura czujnika wydaje mi się ze głubi zasięg a w instrukcji nic takiego nie pisze mam ja 1 tydzień nie wiem czy to może słabe baterie albo za daleko mam czujnik chociaż wątpię czujnik mam blisko na balkonie a stacje z metr od okna balkonowego jakieś rady ?
    • Zalety
      cena
    • Wady
      migająca temperatura
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        3 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: -1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.6 pkt)
      ayan
    • Data dodania: 2012-03-29 20:22:05
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • JEST OK
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        3 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      Marcin
    • Data dodania: 2012-01-15 13:43:52
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Polecam do mieszkania o niezbyt dużej powierzchni bardzo funkcjonalny. Żabka trochę oszukuje ale ogólnie na PLUS.
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Gość z Jarocina
    • Data dodania: 2011-09-09 14:45:30
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Mam ta stacje i muszę powiedzieć ze wszystko jest ok pogody się sprawdzają jak pada to zabka jest pod parasolem jak słonce to "się opala" ciśnienie tez dobrze wskazuje. Jedynie co mnie denerwuje to szybko padające baterie ale ujdzie w tłumie;)) Ogólnie polecam ta stacje
    • Zalety
      Funkcjonalny wyswietlacz
      trafność pogody
    • Wady
      Zbyt szybko padające baterie
      zbyt krótki czas podświetlenia (10 sek)
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.4 pkt)
      terry
    • Data dodania: 2013-03-20 20:46:13
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Kupiona w Lidlu. Jak za taką cenę to dobry produkt.
      nie jest to super stacja jak i nie profesjonalna, ale jeśli ktoś chce wiedzieć jedynie jaka panuje temperatura i czy będzie padać czy świecić Słońce to jest ten produkt jak najbardziej odpowiedni.
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      atrakcyjna cena
      ładne niebieskie podświetlenie
      duża liczba informacji
      cena
      synchronizacja z zegarem
    • Wady
      za mała skala temperatury zewnętrznej
      duże zużycie baterii
      mały zasięg do czujnika
      mały kąt widzenia danych na wyświetlaczu
      • Jakość:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        2 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      Iron_Bear
    • Data dodania: 2011-09-08 14:36:26
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Decydując się na zakup w/w stacji nie oczekiwałem cudów, w końcu za takie pieniądze nie kupi się stacji meteo niczym z przylądka canaveral. Jednak stacja sprawuje się lepiej niż poprawnie, żabka trafia z prognozą, odczyty ciśnienia poprawne, jedynie temperatura wewnętrzna jest zawyżona ~0,7C (podobno problem ten występuje seryjnie). Gdybym miał ponownie dokonać zakupu dysponując budżetem tej wysokości z pewością wybór ponownie padłby na tę samą stację.
    • Zalety
      -funkcjonalność
      -stosunek ceny do jakości
    • Wady
      -zawyżony pomiar temperatury wewnętrznej
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Dawid
    • Data dodania: 2011-09-01 15:00:26
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Używam tej stacji od 29 sierpnia 2011.
      Kupiona w "Lidlu" za 69 zł.
      Muszę przyznać, że prognozy się sprawdzają.
      Dotychczas używałem "LaCrosse Technology WS9635", jednak nie spełniała ona do końca moich oczekiwań.
      Nie miała bowiem wskazań ciśnienia (hPa) i sygnalizatora nadejścia mrozu.
      Stacja "Auriol" ma wszystko co trzeba za niewielkie pieniądze (wskazanie tendencji ciśnienia, fazy Księżyca, godzinę wschodu/zachodu Słońca/Księżyca, itp.)
      Jednak w instrukcji obsługi zabrakło informacji jak włączać podświetlenie LED.
    • Zalety
      - przystępna cena
      - dokładność prognoz
      - funkcja ciśnienia (hPa)
      - alarm nadejścia mrozu
      - wskaźnik fazy Księżyca
      - godzina wschodu/zachodu Słońca/Księżyca
    • Wady
      - nie stwierdzono
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.6 pkt)
      PAJ
    • Data dodania: 2011-07-05 16:50:21
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Jestem posiadaczem tej stacji od 4 tygodni i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Kupiłem ją w markecie za jakieś śmieszne pieniądze. Na zmiany ciśnienia i wilgotności reaguje prawidłowo. Poza migającymi od czasu do czasu wskaźnikami temp i wilgotności na zewnątrz stacja sprawuje się dobrze. Z synchronizacją radiową czasu też nie ma problemu. Baterie na razie mam oryginalne, więc mam nadzieję, że pociągnie ze dwa miesiące. Polecam ten produkt wszystkim miłośnikom kontrolowania pogody na bieżąco samemu.
    • Zalety
      cena, funkcjonalność, przejrzystość wskaźników
    • Wady
      na razie nie zauważyłem.
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
[1]2 3 »»
 
Copyright © 2021 Stacje-Pogody.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje