Jesteś w » Strona główna » AURIOL » Z29536 » Opinie
PLIKI COOKIES: Serwis używa cookies. Więcej informacji w regulaminie serwisu. OK (wyłącz komunikat)

Opinie stacja pogody AURIOL Z29536

(3.86 pkt)
Stacja pogody AURIOL Z29536
  • Jakość:
    4.26 pkt
  • Funkcjonalność:
    3.71 pkt
  • Niezawodność:
    3.5 pkt
  • Dokładność:
    3.45 pkt
  • Koszt:
    4.43 pkt
Sortuj według: data ↑ | ocena | pomocność
    • (2.2 pkt)
      Krzysztof
    • Data dodania: 2015-01-03 19:56:12
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Szmelc - działała rok i jest do wyrzucenia. Nie odbiera danych z zewnętrznego czujnika. Posiada dość przyzwoity wygląd zewnętrzny, poprawnie podaje czas. Czujnik zewnętrzny położony obok stacji podaje temperaturę około 5C niższą niż stacja. Nie polecam!
    • Produkt posiadam od roku
    • Zalety
      Wygląda przyzwoicie i dokładnie podaje czas.
    • Wady
      Bardzo słaba dokładność wskazań termometru jak również wilgotności.
      • Jakość:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        3 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        1 pkt
      • Koszt:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: 7 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      nie mam
    • Data dodania: 2014-03-30 15:19:52
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Posiadam stacje od kilku lat i jestem z niej bardzo zadowolony.
      Pokazuje to co jest w opisie czyli temperaturę w pokoju i na zewnątrz , wilgotność oraz wschód i zachód słońca oraz widać długość dnia.Poza tym spadek lub wzrost ciśnienia.Wszystko czytelne.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      Wszystko dobre
    • Wady
      Nie zauważyłem
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.2 pkt)
      Zawiedziona
    • Data dodania: 2014-03-22 14:42:22
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Nie polecam, ponieważ nie spełnia jednej z najważniejszych funkcji jaką jest temperatura zewnętrzna! Przez pierwszy rok działał bez problemu potem co jakiś czas nie pokazywał temperatury zewnętrznej aż w końcu całkiem przestał pokazywać.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Wady
      Po pewnym czasie przestaje wyświetlać temperaturę zewnętrzną.
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        2 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Dokładność:
        3 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 4 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.2 pkt)
      Pedro
    • Data dodania: 2014-02-21 10:17:32
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Niestety podstawowym mankamentem tej stacji jest brak wskazania wilgotności zewnętrznej. Gdyby nie ta niedoróbka byłaby to całkiem niezła stacja pogody. Poza tym bardzo dobra jakość wykonania i design. Dosyć dokładne odczyty. Bardzo wyraźne zobrazowanie, doskonała podstawka.
    • Produkt posiadam od miesiąca
    • Zalety
      Jakość wykonania, dokładność wskazań.
    • Wady
      Brak wskazania zewnętrznej wilgotności.
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        2 pkt
      • Niezawodność:
        4 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        2 pkt
    • Pomocność opinii: 0 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      Tad
    • Data dodania: 2013-11-19 13:01:29
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Wszystko jest z nia w porzadku. Jak na swoja cene jest adekwatnym produktem. Sprawuje sie bez zarzutu od momentu zakupu w 2011 roku i jest bardzo czytelna. Stoi sobie elegancko na biurku i sluzy rowniez jako zegar i kalendarz :) Przy bateriach energizer wytrzymuje 1 rok + spokojnie i nadal dziala tak samo czujnik ktory wystawiany jest na ekstremalne warunki.
    • Produkt posiadam od kilku lat
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (5 pkt)
      andrzej_l
    • Data dodania: 2013-07-30 17:44:30
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Stacja działa rewelacyjnie . Mam ją już 4 lata. To co piszą niektórzy o krótkim działaniu baterii w czujniku to bzdura. Baterie w obu elementach działają już około 2 lat, są włożone baterie dobrej jakości. Wszystkie funkcje bez zarzutu, Polecam ten produkt.
    • Produkt posiadam od kilku lat
      • Jakość:
        5 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        5 pkt
      • Dokładność:
        5 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (4.2 pkt)
      jgrach
    • Data dodania: 2013-06-01 22:47:02
    • Polecam ten produkt Polecam ten produkt
    • Wszystkie funkcje działają bez zastrzeżeń. Czujnik zewnętrzny jest rewelacyjny. Nie szkodzi mu wiatr, słońce, woda, mróz, bateryjka AAA 2 sztuki bez wymiany od ponad 2 lat. Czytając opinie zastanawiam się, czy instrukcje czytamy ze zrozumieniem? Spora część negatywnych opinii wynika z błędnie interpretowanej instrukcji.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      czytelny, łatwy w obsłudze,
    • Wady
      "brak wykazu imienin"
      • Jakość:
        3 pkt
      • Funkcjonalność:
        5 pkt
      • Niezawodność:
        4 pkt
      • Dokładność:
        4 pkt
      • Koszt:
        5 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (BRAK)
      Lupus
    • Data dodania: 2013-05-10 18:34:51
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Mierzy tylko temp. w pokoju. Czujnik zewnętrzny z bateryjką, (np. przy -15 st.C) - to nieporozumienie. Wiadomo, że bateryjka wytrzyma tydzień lub mniej. Ponadto czujnik zewn nie kontaktuje się ze swoją centralką nawet jeśli odległość wynosi 2m.
    • Produkt posiadam od roku
    • Pomocność opinii: -1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (1.67 pkt)
      Diks2
    • Data dodania: 2013-03-21 20:43:03
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Nie pobiera czasu z Frankfurtu. Minusem jest to, że przy synchronizacji nie działają żadne przyciski, oprócz podświetlenia. Ponadto wogóle nie działał przycisk zmiany kanału. Ponadto jest wielka ramka, która moim zdaniem nie powinna być zauważalna.
    • Produkt posiadam od kilku dni
    • Zalety
      Blisko mnie jest sklep Lidla, więc nie musiałem daleko się przemieszczać, by ją zwrócić.
      Towar przyjęto bez problemów, nie zaglądano nawet do pudełka.
    • Wady
      Nie działa przycisk zmiany kanałów.
      Problem z synchronizacją czasu.
      Duże rozmiary ramki!
      • Funkcjonalność:
        1 pkt
      • Niezawodność:
        1 pkt
      • Koszt:
        3 pkt
    • Pomocność opinii: -2 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
    • (3.5 pkt)
      Ula
    • Data dodania: 2013-02-22 14:22:43
    • Nie polecam tego produktu Nie polecam tego produktu
    • Stacje pogodowa mam od 2 lat. Prawie od samego początku szwankowało wskazywanie temperatury zewnętrznej. Wskazania temperatury pojawiało się i znikało. Nie pomagało przestawienie czujnika zewnętrznego na inna pozycje (możliwość ustawienie od 1-3), ani umieszczanie go w innym miejscu. Od kilku miesięcy w miejscu temp. zew. są kreski.Inne wskazania nie sprawiają problemów.
    • Produkt posiadam od kilku lat
    • Zalety
      Estetyczna wygląd i dobra widoczność wskazań.
    • Wady
      Brak wskazań temperatury zewnętrznej.
      • Jakość:
        4 pkt
      • Funkcjonalność:
        4 pkt
      • Niezawodność:
        2 pkt
      • Koszt:
        4 pkt
    • Pomocność opinii: 1 pkt
      Czy opinia jest pomocna?
      Tak Nie
[1]2 3 4 »»
 
Copyright © 2018 Stacje-Pogody.pl. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.
Powered by WMrecenzje